το εκπαιδευτικό προσωπικό μας


Η ομάδα του 2ου δημοτικού

Προσδοκούμε το σχολείο μας να αναπτύσσει και να καλλιεργεί τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά των μαθητών, εμπνέοντας τους αξίες, συναισθήματα, δεξιότητες όπως:

Κριτική Σκέψη και Επίλυση Προβλημάτων | Καινοτομία και Δημιουργία | Επικοινωνία και Συνεργασία | Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη | Σεβασμός στις Ανθρώπινες | Διαφορές και Ανισότητες | Προσοχή στην Φυσική, Κοινωνική και Συναισθηματική Υγεία

Με σκοπό τον πολίτη του αύριο, του κόσμου, έναν ενεργό πολίτη!

Χαρά Μαμωνά

Διευθύντρια

Γεια σας! Είμαι  ενθουσιώδης, αισιόδοξη δασκάλα και μου αρέσει να μαθαίνω, να εξερευνώ και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.  Έτσι αποκτώ γνώσεις και εμπειρίες. Γι αυτό λατρεύω πολύ τα παιδιά και τα ταξίδια. Πάμε μαζί σε ταξίδια γνώσης?

«Όλα γίνονται. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.»

Αλεξάνδρα Τσοκανά

Α’ Τάξη

Είμαι η Αλεξάνδρα. Λατρεύω τα παιδιά και μου αρέσει να προσφέρω στους συνανθρώπους μου.

«Η προσφορά είναι δύναμη ψυχής!!»

Χαρά Οικονόμου

Β’ Τάξη

Γεια σας, είμαι η κ. Χαρά Οικονόμου!!! Αγαπώ πολύ τα παιδιά, γι’ αυτό και επέλεξα να γίνω εκπαιδευτικός. Τα παιδιά δίνουν την αγάπη τους απλόχερα ,δίχως ποτέ να ζητούν ανταλλάγματα γι’ αυτή! Μα δεν είναι μαγικό αυτό;

«Μην κάνεις ό,τι δε θέλεις να σου κάνουν…»

Γεωργία Γκούμα

Γ’ Τάξη

Η ζωή μου είναι γεμάτη εκπλήξεις… Η μεγαλύτερη είναι η απόκτηση των διδύμων κοριτσιών μου! Η κάθε μέρα με τα τρία αγγελούδια μου είναι μια καινούρια περιπέτεια… Δεν ξέρω πως θα τελειώσει, αλλά σίγουρα αξίζει κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου  μαζί τους!!!!

«Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!»

Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Δ’ Τάξη

Είμαι ο Πάνος κι εδώ και αρκετά χρόνια είμαι δάσκαλος. Όταν είναι ¨ανοικτά¨ τα σχολεία, πηγαίνω στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα περάσουν για να ολοκληρώσω (;) τις σπουδές μου και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ καλύτερα… Γι’ αυτό και

«αρκετές φορές κάνω πως τα ξέρω… Δηλαδή παίζω θέατρο…»

Βασιλική Ράικου

Ε’ Τάξη

Είμαι εχέμυθη, με ενσυναίσθηση και αγάπη για τα παιδιά. Μου αρέσει η μουσική, το διάβασμα, τα ταξίδια… Πιστεύω βαθιά πως καθένας μας είναι μοναδικός και υπέροχος! Ένα ξεχωριστό δημιούργημα! Το ίδιο και κάθε παιδί που πρέπει ο δάσκαλος να του εμπνέει την αλλαγή προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

«Θα πρέπει να περιδιαβείς τον κόσμο για να συναντήσεις πολλά πράγματα, αλλιώς η ζωή δεν πάει μπροστά. Ακόμα κι αν γουρλώσεις τα μάτια δεν θα το επιτύχεις. Από ένα και μόνο μέρος δεν βλέπει κανείς μακριά.»

Αγγελική Κατούφα

ΣΤ’ Τάξη

Είμαι η Αγγελική Κατούφα και είμαι δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας. Αν και διδάσκω 20 χρόνια η κάθε μου μέρα στην τάξη είναι μοναδική. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και θεωρώ ότι η εκπαιδευτική διαδικασία “κρύβει” κάτι το μαγικό!!

«Ακούστε με την καρδιά σας!

Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας!»

Ελένη Κοντολάτη

Αγγλικά

Hello! I’m miss Lenia and I’m an English teacher. I love my job and I love my pupils! In my free time I enjoy cooking, listening to music (classical music is my favourite), gardening, watching films and playing with my dog. My hobbies are travelling and making crafts. I love nature and this is why I love living in a town in the countryside.

Φίλιππος Φιλίππου

Γυμναστική

?

Φωτεινή Κούστα

Ζ.Ε.Π

?